”Omniarch har varit starkt bidragande till Cerveras digitala utveckling och tillväxt de senaste åren. Ett starkt driv, hög kompetens och en positiv inställning är egenskaper som jag värderar och som Omniarch bidragit med i hög klass.”

– Johan Junehed, CEO – Cervera

”Jag hade förmånen att få arbeta med Omniarch när vi på Bonnier Magazines & Brands behövde se över vår e-handel och där det var oklart vilken väg vi borde välja framåt. Det var många delar som inte fungerade optimalt och vi behövde hjälp med såväl analys som strategi och actionplan. Omniarch visade sig vara strategiskt sylvass med beundransvärt djupa insikter i vilka detaljer som får en e-handel att lyfta i allt från teknisk set up till hur man organiserar sig och optimerar marknadsföringen och ROI. Därtill är Omniarch på riktigt lösningsorienterad, snabb och alltid med en positiv och peppande inställning – något jag värderar högt i förändringsprocesser.”

– Anders Juhlin, CDO Bonnier Magazines & Brands

”Dedicated har haft möjlighet att jobba tillsammans med Omniarch under vår digitala expansion det senaste året. De har hjälpt oss både med det strategiska och operativa arbetet och skapat ett fantastiskt momentum för Dedicated. Att vi sett ett så bra resultat på kort tid gör dem till en självklar samarbetspartners i vår fortsatta tillväxt.”

– Johan Mooe, CEO Dedicated

” Omniarchs konsulter har genom sin kompetens och engagemang varit en starkt bidragande orsak till att vi på Mini Rodini kraftigt har kunnat accelerera vår digitala tillväxt. Jag kan varmt rekommendera Omniarch till bolag som vill ta nästa steg i sin digitala tillväxtresa.”

– Håkan Ström, CEO – Mini Rodini

”Omniarch hjälpte oss att bygga en e-handelslösning från ax till limpa. Tack vare spetskompetens inom e-handel och ett otroligt driv, kunde vi med hjälp av Omniarch komma igång snabbt och visa resultat direkt.” 

– Andreas Quensel – Bonnier news

Gillar du det

du ser?

Klart du gör!

Vi krånglar inte till det. Ett samtal är en bra början, eller möt oss på gymmet, på en AW eller varför inte på en frukost. Alternativen är många, möjligheterna ännu fler.

Träffa oss!