Dags att utveckla er e-handel Och digitala marknadsföring

 

Kontakta

oss

Nu är det dags att börja planera för optimering och nya projekt. Är du redo för det? Vi är det. Hos Omniarch så är vi alltid fokuserade på att hjälpa våra kunder. Hör av dig till oss via email eller boka in ett telefonmöte så ringer vi upp dig. Tillsammans med dig ser vi över ditt bolags behov och de utmaningar ni står inför samt hur vi kan stötta dig. Vi har lösningar för både större och mindre aktörer. Och vi tycker det är dags att utveckla er e-handel och marknadsföring. Skicka ett email till letstalk@omniarch.se så bokar vi in ett möte.

Vi vill gärna träffa dig!

Dags att utveckla er e-handel och digitala marknadsföring

Omniarchs konsulter ser fram emot att ta ett förutsättningslöst men givande möte med Er. Berätta gärna vad ni behöver hjälp med så ser vi över vilken konsultprofil vi tror ni passar bäst ihop med. Vi ser givetvis alltid till att försöka möta våra kunders önskemål. För att maximera vår insats för att nå ett lyckat resultat så arbetar vi med en intern Knowledge Hub - vi delar med oss till varandra våra kunskaper med både framgångar och lärdomar. Det är dags att förbereda för att nå nya mål - och vi vill vara med på er resa. Vi kan agera operativt såväl som strategiskt. Det är ert val.

Så det borde väl vara dags att utveckla er e-handel och digitala marknadsföring! Varmt välkommen till en spännande dialog med oss på Omniarch!

Only the Best

Några av våra tidigare uppdrag

Få inblick i hur vi jobbar genom att läsa mer om ett axplock av de uppdrag vi hittills samlat till vår portfolio.

Interim E-commerce Director, Europe

Fullständigt ansvar för digital utveckling och att driva arbetet för långsiktig tillväxt i hela Europa. Satte strategier för att genom rätt organisations-mix inom bolaget prioritera, utveckla och säkerställa en fin framtida tillväxt.

Interim CRM Manager

Tillsammans med välkänt varumärke ansvarade vi för att sätta alltifrån syfte och mål med att arbeta med CRM som filosofi, bygga en kundklubb, till att utvärdera integrationspartners och driva projektet från start till mål. Inkluderat strategisk uppsättning av flöden, marknadsföring samt organisation.

Digital Assaessment, Private Equity

Som en del av deras förvärvsprocess hjälpte vi ett Sveriges ledande private equity bolag att analysera ett bolags digitala affär. Genom en jämförelse mot best practice levererades föreslagna actions och ett high level business case för att säkra fortsatt tillväxt och utveckling av det specifika bolaget.

Interim E-commerce Project Manager

Teknisk projektledare inom e-handel för samtliga bolag inom en stor koncern. Agerar kravställare och samordnare mellan e-com avdelningar och utvecklare.

Interim Digital Marketing Manager

Fokus på att optimera konvertering och försäljning i Norden, göra nulägesanalyser samt historiska analyser. UX- och konverteringsoptimering: Fokus på att förbättra och ta fram ny funktionalitet, göra kundupplevelsen bättre, öka konverteringen samt kravställa direkt mot utvecklare för att genomföra förändringarna.

Interim E-commerce Manager

Fullt ansvar för att sätta både kort och långsiktiga strategier för bolaget och säkerställa en positiv utveckling av samtliga huvudsakliga KPI:er. Säkerställer rätt organisations-mix inom koncernen samt fin tillväxt.

Några av våra Omniarch-vänner