Söker ni e-handelskonsulter?

Vi erbjuder ett gediget team med erfarenhet

Om oss

Vi brinner för att se företag växa till sin fulla potential. Därför har vi bildat ett gediget team av seniora konsulter inom e-handel, marknadsföring & digital transformation.

Vi är experter på att driva företags vision framåt och axlar såväl projekt- som interimsroller – helt beroende på vad som passar just ditt företag bäst.

Din dedikerade tillväxtpartner

Det har tagit många år och flera stora framsteg, bakslag, upptäckter och insikter för att erhålla den gemensamma kunskapsbank inom e-handel och digital marknadsföring som vi besitter. En av Omniarchs absoluta styrkor är att det alltid finns ett stort intresse att dela med sig av sin erfarenhet till varandra. Lärdomar är vad vi erbjuder våra kunder samt välgrundade beslut för att våra kunder ska få de absolut bästa förutsättningarna för en optimerad affärsutveckling. Som kund till oss får du alltid en dedikerad partner som tillsammans med dig sätter sig in i ditt bolags unika problemställningar och därifrån utformar vi effektiva strategier för att möjliggöra stora kliv framåt i er utveckling.  

Så söker ni e-handelskonsulter? Vi erbjuder ett gediget team med erfarenhet! Tveka inte att höra av dig om du har funderingar eller rentav vill boka in ett möte. Du kan även skicka ett email till letstalk@omniarch.se.

Möt våra konsulter

Pelle Pettersson

Pelle Pettersson

CEO, Co-founder & Senior Consultant

pelle@omniarch.se

Danielle Strate

Danielle Strate

Senior E-commerce & Digital Consultant

danielle@omniarch.se

Daniel Aronowitsch

Daniel Aronowitsch

Co-founder & Senior Consultant

daniel@omniarch.se

Mattias Pettersson

Mattias Pettersson

Co-founder & Senior Consultant

mattias@omniarch.se

Hans Edlund

Hans Edlund

Senior E-commerce & Digital Consultant

hans@omniarch.se

Fredrik Hermansson

Fredrik Hermansson

Senior E-commerce & Digital Consultant

fredrik@omniarch.se

Jacob Bernhardtz

Jacob Bernhardtz

Senior E-commerce Consultant

jacob@omniarch.se

Lukas Alexandersson

Lukas Alexandersson

Senior E-commerce Consultant

lukas@omniarch.se

Sandra Hammarlund

Sandra Hammarlund

Senior Digital Consultant

sandra@omniarch.se

Ett gediget team med erfarenhet!

Vi utmanar gamla sanningar och hjälper er att utveckla er digitala affär. Tveka inte att höra av dig om du har funderingar eller rentav vill boka in ett möte. Du kan även skicka ett email till letstalk@omniarch.se.

Only the Best

Några av våra tidigare uppdrag

Få inblick i hur vi jobbar genom att läsa mer om ett axplock av de uppdrag vi hittills samlat till vår portfolio.

Interim E-commerce Director, Europe

Fullständigt ansvar för digital utveckling och att driva arbetet för långsiktig tillväxt i hela Europa. Satte strategier för att genom rätt organisations-mix inom bolaget prioritera, utveckla och säkerställa en fin framtida tillväxt.

Interim CRM Manager

Tillsammans med välkänt varumärke ansvarade vi för att sätta alltifrån syfte och mål med att arbeta med CRM som filosofi, bygga en kundklubb, till att utvärdera integrationspartners och driva projektet från start till mål. Inkluderat strategisk uppsättning av flöden, marknadsföring samt organisation.

Digital Assaessment, Private Equity

Som en del av deras förvärvsprocess hjälpte vi ett Sveriges ledande private equity bolag att analysera ett bolags digitala affär. Genom en jämförelse mot best practice levererades föreslagna actions och ett high level business case för att säkra fortsatt tillväxt och utveckling av det specifika bolaget.

Interim E-commerce Project Manager

Teknisk projektledare inom e-handel för samtliga bolag inom en stor koncern. Agerar kravställare och samordnare mellan e-com avdelningar och utvecklare.

Interim Digital Marketing Manager

Fokus på att optimera konvertering och försäljning i Norden, göra nulägesanalyser samt historiska analyser. UX- och konverteringsoptimering: Fokus på att förbättra och ta fram ny funktionalitet, göra kundupplevelsen bättre, öka konverteringen samt kravställa direkt mot utvecklare för att genomföra förändringarna.

Interim E-commerce Manager

Fullt ansvar för att sätta både kort och långsiktiga strategier för bolaget och säkerställa en positiv utveckling av samtliga huvudsakliga KPI:er. Säkerställer rätt organisations-mix inom koncernen samt fin tillväxt.

Några av våra Omniarch-vänner