Erfarna konsulter inom e-handel och digital marknadsföring

Våra tjänster

Som experter inom e-handel, marknadsföring & digital utveckling driver vi på Omniarch tillväxt genom att utveckla kundupplevelsen, utmana status quo och förbereda bolag för framtiden.

Vi brinner för att stötta och planera bolags digitala tillväxtresa och vi finns här och stöttar er, såväl strategiskt som operativt – helt utifrån bolagets behov. Dessutom tar vi gärna ett större ansvar för er affär och axlar allt ifrån interims- till projekt och rådgivningsuppdrag. Omniarch är en trygg tillväxtpartner som ger dig som kund en delaktighet, tydligt driv och ett starkt fokus på lönsamhet.

Tjänster vi erbjuder

Erfarna konsulter inom e-handel och digital marknadsföring

Digital Assessment

Vi erbjuder genom ett unikt utarbetat ramverk såväl bolagsstyrelser som e-handels & marknadschefer möjligheten att få en tydlig överblick av företagets digitala välmående.

Interim Management

Interim Management

Vi erbjuder interimslösningar inom e-handel, marknadsföring och digital utveckling för att säkerställa att bolags tillväxt inte hålls tillbaka av organisatoriska gap.

 

Interimkonsulter project management

Project Management

Vi tillhandahåller expertis inom kravställning, strategiskt- och operativ projektledning samt resurser för att försäkra att bolaget kan driva förändringar i den takt ni önskar.

Strategi Marknadsplatser

Vi hjälper ditt bolag att sätta rätt strategi i djungeln av marknadsplatser. Vi stöttar er från start till slut - från tanke till utvärdering, avtalsförhandlingar, uppsättning av logistiklösningar och implementering. 

Advisory Board

Denna service ger dig tillgång till hela vår kunskapsbank. Med vår expertis hjälper vi ditt bolag att fatta de bästa besluten och sätta prioriteringar för fortsatt framtida tillväxt.

Vi är ditt bolags tillväxtpartner

Oavsett om ditt bolag behöver ett strategiskt bollplank, en tillfälligt hjälpande hand eller har ett behov av att ersätta någon under en längre period finns vi här.

Vår portfolio

Få en djupare inblick i vad vi gör och hur vi jobbar genom att läsa mer om vad några av våra Omniarch-vänner säger.
Vill du komma i kontakt med oss – hör av dig via letstalk@omniarch.se. Vi älskar utmaningar och vill gärna höra mer om era!

Only the Best

Några av våra tidigare uppdrag

Få inblick i hur vi jobbar genom att läsa mer om ett axplock av de uppdrag vi hittills samlat till vår portfolio.

Interim E-commerce Director, Europe

Fullständigt ansvar för digital utveckling och att driva arbetet för långsiktig tillväxt i hela Europa. Satte strategier för att genom rätt organisations-mix inom bolaget prioritera, utveckla och säkerställa en fin framtida tillväxt.

Interim CRM Manager

Tillsammans med välkänt varumärke ansvarade vi för att sätta alltifrån syfte och mål med att arbeta med CRM som filosofi, bygga en kundklubb, till att utvärdera integrationspartners och driva projektet från start till mål. Inkluderat strategisk uppsättning av flöden, marknadsföring samt organisation.

Digital Assaessment, Private Equity

Som en del av deras förvärvsprocess hjälpte vi ett Sveriges ledande private equity bolag att analysera ett bolags digitala affär. Genom en jämförelse mot best practice levererades föreslagna actions och ett high level business case för att säkra fortsatt tillväxt och utveckling av det specifika bolaget.

Interim E-commerce Project Manager

Teknisk projektledare inom e-handel för samtliga bolag inom en stor koncern. Agerar kravställare och samordnare mellan e-com avdelningar och utvecklare.

Interim Digital Marketing Manager

Fokus på att optimera konvertering och försäljning i Norden, göra nulägesanalyser samt historiska analyser. UX- och konverteringsoptimering: Fokus på att förbättra och ta fram ny funktionalitet, göra kundupplevelsen bättre, öka konverteringen samt kravställa direkt mot utvecklare för att genomföra förändringarna.

Interim E-commerce Manager

Fullt ansvar för att sätta både kort och långsiktiga strategier för bolaget och säkerställa en positiv utveckling av samtliga huvudsakliga KPI:er. Säkerställer rätt organisations-mix inom koncernen samt fin tillväxt.

Några av våra Omniarch-vänner