Interimslösningar inom e-handel

och digital marknadsföring

Interim 

management

Vi erbjuder interimslösningar inom e-handel och digital marknadsföring med snabb start, flexibel omfattning- och längd på uppdrag. Som erfarna konsulter inom e-handel, marknadsföring och digitalisering skräddarsyr vi vår närvaro efter ditt bolags behov.

Vi brinner för att hjälpa bolag att växa till sin fulla potential och  finns här för att säkerställa att ditt bolags tillväxt inte hålls tillbaka av organisatoriska gap.

Interimslösningar - vi erbjuder

Vi erbjuder interimslösningar inom E-handel Marknadsföring | Digital utveckling

Vi på Omniarch vill utmana den gamla klyschan “det är ensamt på toppen” därför att vi är övertygade om att dagens framgångsrika företagsledare är de som omger sig med och tar intryck av experter inom de områden som är centrala för sitt bolags framgång.

Omniarchs medarbetare har samtliga lång erfarenhet av att driva tillväxt inom den digitala affären och vi har expertkompetens inom områden som e-handel, CRM, Digital marknadsföring med mera.  Via vår advisory board tjänst får du som företagsledare en dedikerad kontaktperson bland någon av våra mest seniora konsulter. Du får självklart även tillgång till hela Omniarchs kompetensnätverk och tillsammans med er utmanar vår konsult gamla sanningar och hjälper er att utveckla er digitala affär.

Vanliga frågor - Interim Management

Interimslösningar inom e-handel och digital marknadsföring

Betalar jag någon uppstartskostnad om jag anlitar interimskonsulter via er?

Nej. Vi matchar dig med rätt interimskonsult för ditt bolag och tar ingen uppstartskostnad i samband med det.

När kan jag behöva en interimskonsult?

Antingen uppstår behovet i samband med att en nyckelposition plötsligt står tom pga exempelvis uppsäning, sjukskrivning eller föräldraledighet.

Eller när bolaget befinner sig i en förändringsresa och behöver en interimskonsult på plats för att få stöttning i att sätta strategin för bolagets framtida utveckling

Erbjuder ni interimschefer?

Ja, på interimsbasis vi har axlat chefsroller inom e-handel, marknad och digital utveckling. Vi har stor vana av att jobba nära ledningsgrupp likväl som den operativa organisationen.

Vilka områden erbjuder ni interimslösningar inom?

Utifrån ditt behov levererar vi interimslösningar inom e-handel och digital marknadsföring. 

Interimskonsulter

Vi på Omniarch är experter inom e-handel,  marknadsföring och digital utveckling tillhandahåller vi konsulter på projekt-, och interimsbasis. Vi skräddarsyr vår närvaro utifrån bolags behov.

Only the Best

Några av våra tidigare uppdrag

Få inblick i hur vi jobbar genom att läsa mer om ett axplock av de uppdrag vi hittills samlat till vår portfolio.

Interim E-commerce Director, Europe

Fullständigt ansvar för digital utveckling och att driva arbetet för långsiktig tillväxt i hela Europa. Satte strategier för att genom rätt organisations-mix inom bolaget prioritera, utveckla och säkerställa en fin framtida tillväxt.

Interim CRM Manager

Tillsammans med välkänt varumärke ansvarade vi för att sätta alltifrån syfte och mål med att arbeta med CRM som filosofi, bygga en kundklubb, till att utvärdera integrationspartners och driva projektet från start till mål. Inkluderat strategisk uppsättning av flöden, marknadsföring samt organisation.

Digital Assaessment, Private Equity

Som en del av deras förvärvsprocess hjälpte vi ett Sveriges ledande private equity bolag att analysera ett bolags digitala affär. Genom en jämförelse mot best practice levererades föreslagna actions och ett high level business case för att säkra fortsatt tillväxt och utveckling av det specifika bolaget.

Interim E-commerce Project Manager

Teknisk projektledare inom e-handel för samtliga bolag inom en stor koncern. Agerar kravställare och samordnare mellan e-com avdelningar och utvecklare.

Interim Digital Marketing Manager

Fokus på att optimera konvertering och försäljning i Norden, göra nulägesanalyser samt historiska analyser. UX- och konverteringsoptimering: Fokus på att förbättra och ta fram ny funktionalitet, göra kundupplevelsen bättre, öka konverteringen samt kravställa direkt mot utvecklare för att genomföra förändringarna.

Interim E-commerce Manager

Fullt ansvar för att sätta både kort och långsiktiga strategier för bolaget och säkerställa en positiv utveckling av samtliga huvudsakliga KPI:er. Säkerställer rätt organisations-mix inom koncernen samt fin tillväxt.

interimslösningar inom e-handel och digital marknadsföring

Vill du komma i kontakt med oss?

Hör av dig till oss så bokar vi in ett möte. Tillsammans med dig ser vi över ditt bolag och de utmaningar ni står inför – och hittar den lösningen som gynnar er tillväxt bäst!