VI HJÄLPER DITT BOLAG ATT SÄTTA RÄTT STRATEGI 

i djungeln av MARKNADSPLATSER

Hur hittar du rätt i djungeln av marknadsplatser för ditt varumärke och/eller ditt produktutbud? Bara i Europa finns det 316+ olika marknadsplatser som passar olika varumärken rent strategiskt och alla dessa har dessutom helt olika modeller de arbetar utifrån och ställer därmed olika mycket krav. Vart finns det en sund konkurrens, vilken är ditt varumärkes konkurrenskraft, vad krävs av bolaget och hur mycket av marginalen äter de upp?

Ja, det är minst sagt en djungel! Vi på Omniarch har arbetat med Marknadsplatser i hela världen och stöttar ditt bolag från tanke till utvärdering, avtalsförhandlingar, uppsättning av logistik och implementering. 

Vår erfarenhet

På Omniarch har vi lång erfarenhet av att arbeta med varumärken från olika branscher. Från det har vi lärt oss att behov när företag vill växa genom marknadsplatser är olika. Vi finns här för att stötta bolag från strategiarbete till avtalsförhandling, implementering och optimering.

Vilka marknadsplatser gynnar dig?

Vi hjälper dig att sätta rätt strategi för ditt bolag i djungeln av marknadsplatser

1. Strategi & Analys: Vi hjälper dig att sätta strategin för marknadsplatser. Detta gör vi genom att analysera ditt bolags förutsättningar utifrån organisation, produktutbud, varumärke(n), interna processer, lager- och logistiklösningar.

2. Upphandling av avtal: tack vare vår erfarenhet av att arbeta med marknadsplatser stöttar vi ditt bolag i avtalsförhandlingar och optimerar förutsättningarna för grymma resultat.

3. Implementation: Vi rustar er organisation och säkerställer självklart även att implementationen sker så smidigt som möjligt.

Optimera din försäljning på Amazon!

Svårt att få snurr på försäljningen på Amazon? Vi stöttar dig!

Att lansera sina produkter på Amazon är det enkla. Vi hjälper dig att positionera ditt varumärke på Amazon och optimerar för ökad försäljning.

Only the Best

Några av våra tidigare uppdrag

Få inblick i hur vi jobbar genom att läsa mer om ett axplock av de uppdrag vi hittills samlat till vår portfolio.

Interim E-commerce Director, Europe

Fullständigt ansvar för digital utveckling och att driva arbetet för långsiktig tillväxt i hela Europa. Satte strategier för att genom rätt organisations-mix inom bolaget prioritera, utveckla och säkerställa en fin framtida tillväxt.

Interim CRM Manager

Tillsammans med välkänt varumärke ansvarade vi för att sätta alltifrån syfte och mål med att arbeta med CRM som filosofi, bygga en kundklubb, till att utvärdera integrationspartners och driva projektet från start till mål. Inkluderat strategisk uppsättning av flöden, marknadsföring samt organisation.

Digital Assessment, Private Equity

Som en del av deras förvärvsprocess hjälpte vi ett av Sveriges ledande private equity bolag att analysera ett bolags digitala affär. Genom en jämförelse mot best practice levererades föreslagna actions och ett high level business case för att säkra fortsatt tillväxt och utveckling av det specifika bolaget.

Interim E-commerce Project Manager

Teknisk projektledare inom e-handel för samtliga bolag inom en stor koncern. Agerar kravställare och samordnare mellan e-com avdelningar och utvecklare.

Interim Digital Marketing Manager

Fokus på att optimera konvertering och försäljning i Norden, göra nulägesanalyser samt historiska analyser. UX- och konverteringsoptimering: Fokus på att förbättra och ta fram ny funktionalitet, göra kundupplevelsen bättre, öka konverteringen samt kravställa direkt mot utvecklare för att genomföra förändringarna.

Interim E-commerce Manager

Fullt ansvar för att sätta både kort och långsiktiga strategier för bolaget och säkerställa en positiv utveckling av samtliga huvudsakliga KPI:er. Säkerställer rätt organisations-mix inom koncernen samt fin tillväxt.

Don’t Miss

Vill du komma i kontakt med oss?

Hör av dig till oss så bokar vi in ett möte. Tillsammans med dig ser vi över ditt behov – och hittar den lösningen som gynnar er tillväxt bäst!