VI ERBJUDER DE I SÄRKLASS VASSSASTE KONSULTERNA

Marknadplatser

Vi hjälper dig hitta rätt!

Hur hittar du rätt i djungeln av marknadsplatser för ditt varumärke och/eller ditt produktutbud? Bara i Europa finns det 316+ olika marknadsplatser som passar olika varumärken rent strategiskt och alla dessa har dessutom helt olika modeller de arbetar utifrån och ställer därmed olika mycket krav. Vart finns det en sund konkurrens, vilken är ditt varumärkes konkurrenskraft, vad krävs av bolaget och hur mycket av marginalen äter de upp?

På Omniarch har vi lång erfarenhet av att arbeta med varumärken från olika branscher. Från det har vi lärt oss att behov när företag vill växa genom marknadsplatser är olika. Vi finns här för att stötta bolag från strategiarbete till avtalsförhandling, implementering och optimering.

Vilka marknadsplatser gynnar dig?

Vi hjälper dig att sätta rätt strategi för ditt bolag i djungeln av marknadsplatser

1. Strategi & Analys: Vi hjälper dig att sätta strategin för marknadsplatser. Detta gör vi genom att analysera ditt bolags förutsättningar utifrån organisation, produktutbud, varumärke(n), interna processer, lager- och logistiklösningar.

2. Upphandling av avtal: tack vare vår erfarenhet av att arbeta med marknadsplatser stöttar vi ditt bolag i avtalsförhandlingar och optimerar förutsättningarna för grymma resultat.

3. Implementation: Vi rustar er organisation och säkerställer självklart även att implementationen sker så smidigt som möjligt.

Optimera din försäljning på Amazon!

Svårt att få snurr på försäljningen på Amazon? Vi stöttar dig!

Att lansera sina produkter på Amazon är det enkla. Vi hjälper dig att positionera ditt varumärke på Amazon och optimerar för ökad försäljning.

Don’t Miss

Vill du komma i kontakt med oss?

Hör av dig till oss så bokar vi in ett möte. Tillsammans med dig ser vi över ditt behov – och hittar den lösningen som gynnar er tillväxt bäst!